Skip to main content

Events

Een van de leukste manieren om een VR feest te organiseren op jouw borrel, speldag, verenigings feest of andere activiteit waar je een aantrekkelijke en energieke activiteit wilt toevoegen. Wij zetten een spetterend VR feest neer. Door onze speciale configuratie is deze snel op te zetten wat tijd en geld bespaard waardoor ook voor een kleiner budget wij een prachtig evenement kunnen neerzetten. Ons Herozone concept past prima voor een feest of seizoensafsluiter bij verenigingen of bedrijven die hiermee een borrel of zomerse barbecue een heel nieuw gezicht kunnen geven.

Alleen een dak en stroom is nodig. Wij zorgen voor de rest. Of dit nu een festival tent is, een parkeergarage of de kantine het maakt niet uit. In minder dan een uur zetten wij alles neer en kan de pret beginnen Met zes mensen tegelijk treed je een andere wereld binnen die je niet zult geloven. Wij bieden een zestal spelsituaties waardoor er altijd wel eentje bij je past. Je kunt gaan boogschieten, zombieschieten of behendigheidsschieten wanneer je echt wilt samenwerken. Daarnaast hebben wij nog twee spellen waar je de strijd met elkaar kunt aangaan.

Als supergave afsluiter hebben wij nog de plankervaring waar je met jouw eigen hoogtevrees wordt geconfronteerd.  De exacte inhoud wordt in overleg met jou samengesteld.

Kennis van computer games is niet nodig. Met Herozone wordt je speels getraind tot held, ook als je nog nooit VR hebt gedaan.

De volgende spellen nemen wij mee:

Arrowsong

Arrowsong

Verdedig de oude boom tegen boze orcs. Met maximaal vier mensen ga je de strijd aan. Je moet echt samenwerken om het tot een goed einde te brengen.

Dead Ahead

Dead Ahead

In het nauw gedreven door zombies. Gaan jullie het overleven? Je moet de barricades repareren terwijl je ondertussen het vege lijf probeert te redden.

Cybershock

Cybershock

Kun jij het kwaad stoppen in deze futuristische wereld? Op futuristische muziek ontwijk je blokkades terwijl je samen met jouw team de bedreiging stopt.

Quantum arena

Quantum arena

In een verhit gevecht bepaal je wie de beste speler is.  Het speelt zich af in een mini doolhof waarbij snelheid even belangrijk is als geslepenheid.

PlankUitdaging

PlankUitdaging

In een liftje omhoog en daar sta je dan, op een plank, honderdvijftig meter hoog. Durf jij er op te lopen?